• 1999: Till lichtgewond in auto-ongeluk

   

  Datum nieuwsbericht: 8 Juli 1999 

  Rammstein zanger Till Lindemann is momenteel (nu dus: was)herstellende van een auto ongeluk afgelopen weekend in zijn moederland Duitsland waarbij hij lichtgewond raakte.

  De Undercover website (www.undercover.net) citeert de Duitse radio dat Lindemann en drie anderen lichte verwondingen opliepen bij een ongeluk op Duitsland's beroemde autoweg. Tijdens een onweersbui slipte de auto regelmatig richting het tegemoetkomende verkeer en botste tegen een andere auto.

  Amerikaanse vertegenwoordigers van de band bevestigen dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden en dat het geen ernsig ongeluk was, maar konden geen verdere details verstrekken.

  Ondanks dat er niemand ernstig gewond was, waren de betrokken auto's rijp voor de sloop.

   

                                              ==> bron: http://www.rammsteinniccage.com/media/press/mtvcomjul99du.html

 • Verschillende foto's

  Alle foto's van : rammimages.com 

  watch
  ultratop
  ultra
  twijfel

  sonne
  rosen3
  rosen2
  rosen1
  reise 185
  reis2
  reis
  oli heeft deze foto genomen
  old...alreadyseenonthisblog
  NOTTILL
  notsure
  keine lust voor de duidelijkheid de dikheid is gefaked
  kajakke
  just one more time and then i am gone
  herz13
  herz12
  herz11
  herz10
  herz9
  herz8
  herz7
  herz6
  herz5
  herz4
  herz3
  herz2
  herz1
  grauwr

   

  echo1
  echo
  boeiend
  bleekskes
  al
  2001.4
  2001.3
  2001.2
  2001.1
  2001rammstein manager emanuel

 • Pers artikel

  Oh, de vreugde om niet in de media te staan, weg van vragenstellers die elk moment van een beroemdheid willen weten. Levend in een ander land en een andere taal sprekend is een geweldige manier om jouw privacy te behouden - zelfs al heb je een sterrenstatus bereikt. De leden van het (vroeger Oost-)Duitse industriele rockfenomeen, bekend als Rammstein, gaan beter om met hun gebrek aan kennis van de Engelse taal dan welke andere hardrockgroep in de recente geschiedenis.

  Bel hun Amerikaanse platenmaatschappij eens op en probeer iets van Rammstein te ontdekken. De woordvoerder zal zeggen "Ik bel je terug." Dat telefoontje komt nooit.

   Toeren met het '98 Ozzfest en de Family Values toernee was van onschatbare waarde voor gitaristen Richard Kruspe en Paul Landers, zanger Till Lindemann, toetsenist Flake Lorenz, bassist Oliver Riedel en drummer Christoph Schneider met het helpen doorbreken met hun debutalbum Sehnsucht, in Amerika - zonder een woord in het Engels te zingen. Deze twijfelachtige manier van communiceren (jawel, zij spreken Engels wanneer dit nodig is), heeft het de groep mogelijk gemaakt te genieten van de privacy welke groepen als Nirvana en Pearl Jam zo graag naar snakken.

  Op het podium mogen Rammstein dan pyrotechnische, geschifte, industriele cabaretiers zijn, maar toen zij afgelopen september de studio ingingen om hun tweede album op te nemen, eisten ze vrede, rust en privacy. He, hoe kan je je eigen manier van chaos creeren als er een rel buiten gaande is?

  "De laatste 2 jaar waren we aan het toeren en was het erg moeilijk om nieuwe nummers te schrijven in die periode," gaf Christoph toee. Het dagelijkse leven gedurende 2 jaar toeren in een land dat niet hun moedertaal spreekt, liet de groep achter met een minimum aan creatieve energie om nieuwe muziek te schrijven. "Het is te moeilijk om liedjes te schrijven in de bus," verklaarde christoph. "Het enige moment dat je hebt tijdens de toernee om muziek te maken is tijdens de geluidstest, maar daar waren we te lui voor." Misschien is 'te lui' een verkeerde woordkeus. Heb je ooit een dag doorgebracht door te communiceren in een andere taal? Een simpele conversatie over jouw favoriete liedjes kan je totaal uitputten vanwege al het denkwerk dat je doet om ideeen te begrijpen en te communiceren. "Je vindt niet de vrede en rust om te werken aan nieuwe titels onderweg," bevestigde Flake. "We moeten in een kamer zitten en ons concentreren."

  Zo, na het verschijnen van het live album, video en DVD getiteld 'Live Aus Berlin', in augustus, (een industriele rocktirade op zoek naar thuiskomst shows in Berlijn's Wuhlheide Stadion), trok Rammstein zich terug naar de relatieve luxe van het locale Berlijn om hun volgende muzikale werk te creeren, dat het daglicht zou moeten aanschouwen voor het einde van 2000. Als je onder de indruk was van de kloppende nieuwe lofzangachtige spierkracht van Sehnsucht, oefen dan maar je danspassen, want je hebt dan nog niets gehoord! "Wij willen proberen om de plaat wat ruiger te maken en met niet zoveel pop erin," gaf Flake toe.

  "We waren erg tevreden met Sehnsucht," merkte Christoph op. "Maar nu proberen we iets nieuws en proberen we, zoals Flake zegt, de muziek wat ruiger te maken dan in de vroegere dagen."

  Mochten de pulserende beats van Sehnsucht jouw ouders hebben verontrust, Rammstein's nieuwe materiaal zou pa en ma weleens helemaal uit hun dak kunnen laten gaan. Natuurlijk zullen zij denken dat het een slechte invloed heeft, ookal is deze "rammende steen" gezongen in het Duits en waarschijnlijk begrijp je geen woord van wat zij zeggen. "Wanneer wij live spelen, vraag ik mij af waarom mensen meezingen als zij de Duitse teksten niet begrijpen," grinnikte Till. "Wij zingen in het Duits en willen het niet vertalen in het Engels."

  De taalbarriere zorgde ervoor dat details over Rammstein's leven een goedbewaard is gebleven. Vorig jaar zomer, toen Till betrokken was bij een akelig auto-ongeluk op de snelweg tijdens een onweersbui (de auto gleed regelmatig richting het tegemoetkomende verkeer en botste met een andere auto), hebben we dit moeten uitvinden via de Undercover Web site (www.undercover.net), welke het nieuws op de Duitse radio had gehoord. Voor jouw informatie: Noch Till noch zijn 2 passagiers waren ernstig gewond. De auto's zijn afgeschreven. Een Amerikaanse vertegenwoordiger van de groep had geen benul van het ongeluk totdat deze werd geinformeerd door leden van de locale media.

  De sfeer van mysterie dat hen omringt, heeft Rammstein's invloed alleen maar vergroot. Sinds hun verschijning op de Family Values toernee in 1998 hebben deze Duitse industriele rockers hun fans verleidt en tegelijkertijd de autoriteiten kwaad gemaakt. Zoals het echte hardrockers betaamt, zijn ze geen onbekenden voor de politie. Een ieder die hen live gezien heeft, heeft de explosies, vlammen en vermorzelde gitaren moeten ervaren...om maar niet te spreken over de gigantische dildo waar melk uit spuit. Op het eerste gezicht een schokkende ervaring, maar zodra de melk zo'n 5 minuten naar het publiek heeft gespoten, wordt de hele zaak een grote grap - een beetje als pissen op de maatschappij. "De muziek van rammstein en de show-elementen zijn in onze groep met elkaar verbonden en dat zal altijd zo zijn," merkte Christoph op. "Wij zijn geen akoestische groep."

  Vanwege hun ietwat immorele podiumactiviteiten werden zanger Till Lindemann en toetsenist Flake Lorenz gearresteerd na afloop van een concert in Worcester, Massachusetts, en beschuldigd van suggestief en sexueel gedrag. Volgens agent Thomas Radula van de Worcester politie was Rammstein's 30 jaar oude zanger sex aan het nabootsen op het podium met Flake, gebruik makend van een "nep phallusachtig voorwerp dat water naar het publiek spoot." Beide mannen werden aangekleed. De twee werden een nacht vastgehouden en vrijgelaten op een borgtocht van $25. Kort daarna besloten deze Teutoonse verschrikkingen zich terug te trekken naar hun eigen Berlijn en begonnen te werken aan de volgende opus. Zoals voorgaande producties, Sehnsucht (Honger) en Herzeleid (Hartzeer), zal deze nieuwe opus in het Duits zijn. Till heeft Engels gestudeerd sinds de basisschool en spreekt onze taal (Engels) behoorlijk goed, maar hij is gewoon niet van plan om in een buitenlandse taal te zingen. Dat is Rammstein's manier om hun mystiek te behouden.

   

  bron: http://www.rammsteinniccage.com/media/press/paraderapr00du.html
 • Interview Oliver

  Break-Out:Nooit les gehad?

  Oliver:Niemand van ons heeft een muzikale opleiding gehad.Da's ook beter, anders kun je alleen maar saaie schema's spelen.Wij willen juist gekke dingen doen,improviseren en gekke solo's bedenken.Een muzikale opleiding verziekt je talent alleen maar.'

  Break-Out:Dus Rammstein's eerste optreden was een waanzinnig succes?

  Oliver:Eh,nou... Dat was 6 jaar geleden, In Leipzig. De muziek was wel okè maar wij waren niet om aan te zien. We waren zo ontzettend nerveus, dat we als stijve harken op dat podium stonden!'

  Break-Out:Dat doen jullie nog steeds!

  Oliver:Jawel, maar dat hoort bij de show. Bovendien is er nu veel meer om naar te kijken.We hebben allemaal attributen op het podium staan en we doen heel veel met vuurwerk.

  Break-Out:Lekker link

  Oliver:Nee hoor.Wat wij allemaal bedenken is misschien wel gevaarlijk,maar een professioneel bedrijf werkt onze idee en uit. Zij maken uiteindelijk de vuurwerkshow en zorgen voor de veiligheid.

  Break-Out:De kuiven van jullie fans zijn dus veilig?

  Oliver:Absoluut. Alles is gecheckt en bovendien hebben we onze show nog aangepast voor het Nederlandse publiek. Eigenlijk wilden we vuurwerk raketten over de hoofden van het publiek laten scheren, maar toen hoorden we dat jullie wat ongelukken met vuur hebben gehad...'

  Break-Out:Je bedoelt de rampen in Enschede en Volendam?

  Oliver:Precies,Daar hebben we rekening mee gehouden,Dus die raketten zijn geschrapt.Onze show is echt 100% veilig.

  Break-Out:Altijd geweest?

  Oliver:Eh, Het is wel eens misgegaan,Iemand hield op het podium een ijzeren schild vast wat vlam, vatte. Dat ding donderde op de eerste rij en verwondde een aantal mensen.We vonden het zo erg,Dat we bij die mensen in de ambulance zijn gestapt en meereden naar het ziekenhuis.Vonden ze te gek!

  Break-Out:Hoe komt het dat jullie opeens zo razend populair zijn?

  Oliver:Als we dàt toch eens wisten..Als er een recept bestond voor goeie muziek kon je er patent op nemen en er een handeltje in beginnen! Wij hebben gewoon geluk gehad.Misschien moet je ook niet hopen dat je doorbreekt.Dan gebeurt het vanzelf.

   

  Break-Out:Maar vast niet iedereen verstaat jullie Duitse teksten.

  Oliver:Geeft toch niet? Vroeger zong ik met Amerikaanse groepen mee zonder dat ik een hout van hun teksten snapte.Het gaat erom dat de sfeer goed is en dat je kunt meedeinen op de muziek.

  Break-Out:Zonde! Doen jullie juist zo je best op de lyrics...

  Oliver:Als je echt wilt weten waarover we het hebben,kun je daar zo achter komen.Kijk eens op internet,of ga met een woordenboek erbij onze teksten vertalen.

  Break-Out:Klopt het dat alleen meiden backstage bij jullie mogen? Oliver:Eh , ja. Het is toch leuk als je na een optreden aangenaam gezelschap hebt?

  Break-Out:Alsof mannen niet leuk zijn.

  Oliver:Nou, laat ik het anders formuleren. Het is leuk als er na afloop vrouwen zijn met wie je een feestje kunt bouwen en eventueel een spannende nacht kunt doorbrengen.

  Break-Out:Maar jullie zijn toch al aan de vrouw?

  Oliver:Niet allemaal.Ik ben geen vrijgezel meer,dus ik verveel me wel eens als de rest weer met dames aan de rol gaat.

  Break-Out:Waarom doen we dit interview eigenlijk in het Duits?

  Oliver:Eh, Omdat mijn Engels niet zo goed is? Ik wil wel Nederlands leren,maar het lijkt me een moeilijke taal.Maar het ging toch goed zo? Ik ben blij dat de mensen hier Duits spreken.Met jullie kan ik nog praten.Als we in Frankrijk interviews doen, moet er altijd een tolk bijzitten. Da's pas ellendig!

   bron: http://www.rammsteinniccage.com/media/

 • OOR cover nummer 10 2005

  oor1

   

 • Filmpjes van 1996   
  bron: youtube.nl 

 • Reise Reise-tour live performing

  russianov04_020 (26)
  russianov04_020 (24)
  prague_12_04_t_martinek (31)
  richard
  schneiderrr
  prague_12_04_t_martinek (30)
  prague_12_04_t_martinek (20)
  paulllllllll
  ollliii
  ohne dich
  florence_two_mixed (25)
  florence_two_mixed (24)
  florence_mixed (12)
  flakeeeeeeeeee
  CNV00127
  28
  17
  014
  006
  %A92004%20Ramm_Austria.com%20%2811%29

 • Signeren 2005 en live 1996/1997

  signing
  signing1
  signing2
  signing3

  suprs

 • Rammstein live

  till_firethrower1
  wieee
  tour04_05 (15)
  tills042

  smile
  richard
  richtoeptidoe

  rauwtch
  raar
  prague_12_04_t_martinek (23)
  prague_12_04_t_martinek (4)
  prague
  paul n rich
  paul

  oli
  niceolinpaul
  mutt009
  mooooi
  mooiefto
  mooi
  lookthis
  florence_two_mixed (50)
  austria

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Alle fotos van : Rammimages.com 

 • Rammstein foto's

  london2
  london
  links

  ichichwill
  headbanging
  forsdu
  group_dirty_bilmekar
  groepsfoto

  florence_two_mixed (15)
  flakee
  flake

  dont do that
  christoph
  00ea3ef68cd2
  florence_two_mixed (50)austria

 • Performance

  mvco073 (6)
  muco029
  muco028
  muco026
  muco025
  muco024

  4193815

 • Lied über die beunruhigte Jugend

 • NoG mEeR fOtO's

  tillo009
  tillinf119
  tillinf109
  tillinf108
  tillinf107
  tillinf082
  tillinf029
  cute
  gitta till nele
  heil
  mooi
  tillhair
  tillhd060
  tillhd062
  tillhd073
  tillhd085
  tillhd091
  tillhd096
  tillhd100
  tillhd102
  tillhd103
  tillinf028