Ticketverkoop gaat verder?

Voor zij die Duits kunnen:

ticketverkoop

Bron: http://rammstein.de

In het kort: De ticketverkoop gaat verdet, maar ik vind het zelf nogal verwarrend. In het bericht staat dat men bezig is met nieuwe (extra) concerten te plannen. Wat op zich dus al goed nieuws is voor de Rammsteinfans! Manager Emanuel Fialik zegt dat mensen met tienduizenden euros tickets aankopen om dat dan op het internet te plaatsten en zo te verkopen. Geen wonder dat de échte Rammsteinfans niet aan tickets geraken! Ze zouden er toch iets op moeten vinden... Pas dus op voor websites zoals Ebay, deze tickets zouden wel eens niet kunnen gelden! Koop enkel via de officiële bronnen en alsjeblieft enkel voor eigen gebruik zodat er niet al te veel teleurgestelde fans (inclusief ik) zijn...

 

Commentaren

  • Hey, ik hoop het echt dat ze een tweede concert inlasten, ik ben nu al 1 jaar als een gek aan het wachten voor tickects en nu heb ik gewoon gene vast gekregen.
    Ik wil ze gewoon absoluut zien.

    grtz Bianca

  • Ook ik heb er geen, nochtans geraakte ik op de website, maar na bevestiging, blokkeerde alles. Ik hoop dat ze extra concerten geven, want die woekerprijzen vind ik schandalig.

    doei

  • Ik met nog 3 echte fans van Rammstein hebben geen tickets vast gekregen,ik hoop dat er nog een extra concert plaats vind.Er zou moeten worden ingegrepen tegen die personen die geen fan zijn en enkel tickets hebben gekocht om aan schandalige woekerprijzen terug te verkopen,het zijn echte profiteurs,schandalig !!!!!!

  • Een vriend van mij heeft een ticket kunnen bemachtigen, maar ik was helaas te laat. Ik denk wel dat de diehardfans extra concerten nodig zullen hebben, vermits alle grote(re) bedrijven in grote hoeveelheden tickets hebben gekocht om ze voor de driedubbele prijs te verkopen T_T .. Blijven hopen dus !

De commentaren zijn gesloten.